Wat wil jij nog hebben voor je baard?

zenn

Zware baard
Omdat we een heel mooi topic hebben 'wat heb je thuis voor je baard?', hierbij de tegenhanger...

Mijn ogen zijn gericht op;
- Honest Amish's Pure Oil & Pure Heavy Duty Balm; de reguliere varianten waren voor mij de eerste aankopen in 'baardenland' en in het begin word je al gauw verpest door al het heerlijks... Dus back to basic, zoals de Amish. ;):p
- Bossman's Stagecoach Oil, Stagecoach Conditioner & Stagecoach Balm; 'k ben benieuwd naar de geur, heb zelf de Gold varianten tot grote tevredenheid, zo handig in gebruik! Zou hier eigenlijk wel een 'Package Deal' van willen zien, zoals de 3-packs... :rolleyes::D

En wat wil jij nog hebben voor je baard?
 

Nib85

Volle Baard
Ik zou nog wel een andere kam willen hebben.

Ik gebruik nu een “gewone” die bij de tondeuse zat en verschillende houten.

Ik heb mijn oog laten vallen op:
https://www.mijnbaard.nl/overige/baardkam/sandalhout-buffelhoorn-baardkam.html

Verder zou ik nog wel een goede schaar willen hebben (die ik gebruik zat ook bij de tondeuse) en een Wahl detailer (vind ik een prachtig apparaatje, geen idee of ik er in de praktijk wat aan zou hebben).

Sowieso heb ik nog wel wat verschillende merken olie en balsem op m’n verlanglijstje staan, maar dat is voor nu te veel om op te noemen.
 

Texman

Koning Baard
Die kam heb ik al een hele tijd = een prima kam(Y)(Y)(Y)
Voor de rest heb ik niet zoveel wensen ik ben meer dan tevreden met de producten van Honest Amish dus dat blijf ik gebruiken.
Eerder gebruikte ik de producten van Beardbrand maar dat is nu helaas een stuk moeilijker geworden tenzij iemand het voor je mee wil nemen uit Amerika.
Wellicht nog eens een hele goede kappersschaar met bijbehorend snorren schaartje maar omdat mijn huidige schaar nog prima knipt is dat ook niet echt nodig.
 

Yainderidoo

Zware baard
Ach ja die buffelhoorn kam.....zo zonde dat ik hem heb laten kletteren. Maar ondanks dat hij een paar tanden mist is het DE kam die ik 's morgens gebruik!

Ik zoek nog steeds een lekkere kruidige geur die ik helaas niet kan omschrijven. Pas als ik het ruik kan ik zeggen dat is'm. Ik heb die geur ooit ergens geroken (gereuken?:D) aan een of ander product maar weet helaas niet meer waar en hoe :rolleyes:
Het zal veel te duur worden om alles op goed geluk aan te schaffen en dan hopen dat er wat bij zit. Ik heb wat met geuren! (gevoelig)
Zowel de kant van "jakkes wat een gore lucht :confused:....als "hmmmmmm....wat een heerlijke geurrrr....
;)
Leuk topic @zenn
 

Carlstein11

Volle Baard
Ik wil de kicken balsem van mr dutchman nog eens aanschaffen . Heb deze een paar keer bij de barbier geprobeerd en ik vind de geur zo lekker.
Verder houd ik het bij de producten van honest amish deze bevallen me toch nog het beste.
Verder heb ik nog niets op mij lijstje staan.
 

zenn

Zware baard
@Weeble 'k denk dat elk baardproduct wel samples heeft en dat hier best in the handelen is. Dit kan de verkoop van bepaalde producten stimuleren, maar tegelijkertijd van andere ook weer afremmen natuurlijk... Gratis samples die brengen meestal een hogere herhalingsaankoop voor een ondernemer met zich mee. Bijvoorbeeld; bij aankoop van product X, keuze uit X aantal samples. Lijkt mij geen slecht idee! :D:rolleyes:
 

zenn

Zware baard
Deze brush zou 'k ook nog wel willen; lijkt mij een lekkere borstel. :)

Bossman_Brush_Ad_640x.jpg
 

LuckyBasterd

Volle Baard
...tja wat ik nog zou willen.. mhmmm
Op dit moment heb ik een aantal dingen geprobeerd, zie ook de reviews.. maar onder aan de streep.. tja ben ik lang blijven hangen bij Mr Bear...
Echter ben ik die nu wel is beu.... en merk ook dat geurloos toch ook wel iets heeft...

Gebruiker dan nu mijn spullen tot ze op zijn zeg maar.. Alleen voor nu heb ik nog (genoeg) Mr Bear staan.. Die olie is top...

Kwam er alleen afgelopen vrijdag achter bij de barber dat hij iets nieuws had.. Mr Natty..
Die was zeer aangenaam.. dus wie weet.. even een paar keer bij hem proberen en misschien komt die dan in de kast er bij.... als de rest op is...
 

Yainderidoo

Zware baard
Die Honest Amish spulletjes lijken me toch ook wel wat :confused: Het is allemaal zo begeerlijk :rolleyes:
Eerst de dingetjes die ik al heb opmaken, dan de Prof eens vragen naar zijn Baardspulletjes, tussendoor "mijn" eigen personal edition ---> Old Hippie Musk, en dan....DAN....Honest Amish! (Misschien op mijn verjaardag? Nog anderhalve maand wachten....;))
 

Texman

Koning Baard

zenn

Zware baard
@Texman Oew, nice! Hoe voelen de haren aan? Want 'k heb ook de Beardbrand brush, maar die vind ik te hard. Dus ben terug gegaan naar de Damn Good Soap Company brush, die is een stuk zachter namelijk.
 

Texman

Koning Baard
Ha @zenn,
Er zitten twee soorten haren in deze borstel. Lange haren van nylon met een klein rond dopje er op
En rond iedere nylonhaar zit een bosje kortere haartjes. De borstel voelt harder aan dan de borstel van Damn Good Soap(die heb ik toevallig ook).
Het zijn echter twee heel verschillende borstels. Met de borstel van DGS borstel je voornamelijk aan de buitenkant van je baard en door de druk pers je de baardharen op elkaar. De Bosmann borstel gaat door de uitstekende haren direct dieper je baard in tot op het niveau van je huid zonder deze te beschadigen. De borstel leent zich ook om baardbalsem e.d. goed in je baard te verdelen. Je hoeft ook geen kracht te zetten bij het borstelen.
Nu ik de Bosman borstel heb gebruik ik ze allebei. Eerst de Bosman borstel om lekker diep in je baard te komen en de balsem te verdelen en daarna de borstel van DGS voor de afwerking.
Ik vind het een mooie aanvulling op mijn verzameling borstels en kammen.
Groet Texman:)>
 
Banner image
Top