Hallo volle baarden en baardapen!

Chavi

Stoppelbaard
Even voorstellen als nieuwkomer op het forum:
Chavi was m'n 'nickname' op IRC in de jaren '90 (Internet Relay Chat - toen we nog in virtuele kamers via modem met elkaar chatten) en dus is Chavi m'n 2e naam geworden zowel in de echte wereld als in de virtuele. Naam in paspoort is Tomas. Heb besloten na veel wikken en wegen om toch maar eens te proberen een baard serieus te laten groeien na (inderdaad - net als m'n status) een stoppelbaard te hebben aangehouden, mede vanwege wat huidproblemen.
Volg met belangstelling alles wat baarden aangaat en met name verzorging; nu nog niet relevant voor mij maar m'n vorige poging tot het laten groeien is gestrand vanwege extreme jeuk in het beginstadium; vandaar dus.
Aangenaam kennis te maken met dit forum, ga zo naar de Tuinen om eens even te gaan ruiken aan oliën, want zelf een olie samenstellen lijkt me wel wat. Zal de ervaringen tegen die tijd wel delen hier :)

Voor wie geïnteresseerd is: Ik werk bij KLM op een IT-afdeling, dus als jullie vragen hebben omtrent een reis, hou me dan maar te vriend ;-) :cool: :cool:
Tot kijk!
 

Cowboy

Baardaap
Oerbaard
Welkom en succes met de groei ;)

Wat de jeuk betreft hoop ik dat je (hier en/of elders) een oplossing vinden kan (Y).
Er is op dit forum al best wat over geschreven dus beetje door de zoekfunctie heen spartelen en komt wel goed :)>
 

Texman

Koning Baard
Ha @Chavi ,
Niet slecht hoor voor twee weken.(Y)(Y)(Y)
Mijn advies aan de beginnende baardmannen wat betreft baard verzorgingsproducten is hou het eenvoudig en koop niet te veel verschillende producten.
Begin met baardshampoo en baardolie meer heb je niet nodig. Een goede kam en borstel is nooit weg.
Bij de webshop van "Mijn baard" is zoveel keuze. Kom je er niet uit je kan ze altijd bellen voor advies.
Succes Texman:)>
 
Banner image
Top