Gespecialiseerde baarden kappers, barbieren, etc.

Hey @Boudi
Dank je! Ik ben er zeer blij mee. En mijn vrouw zag me liever zonder Baard...hahaha....ze is niet zo van de Baarden....maar ze vond het wel netjes.
Wacht even snuiven...mmmmmm...het is zondag ;) en ik heb vanmorgen de Old Money conditioner gebruikt...hmmm.....:D
Inderdaad....er kunnen wat mij betreft nog de nodige centimetertjes bij. Geduld en over een paar maanden maar eens weer zien hoe we er dan bij staan/zitten/liggen. Ik kan het nu ook wat beter bijhouden allemaal. (Y)
Ziet er goed uit, mooie baard... en old money... ja je blijft ruiken, wat een lekkere geur is dat
 

Boof72

Volle Baard
Eerdaags maar een langs bij Cut the Bull in de nieuwe winkel. Loop er regelmatig langs toen er nog hard gewerkt werd, het eind resultaat nog niet gezien.
 

Bijlagen

  • Screenshot_20181222-125237.jpg
    Screenshot_20181222-125237.jpg
    872 KB · Weergaven: 25
  • Screenshot_20181222-125141.jpg
    Screenshot_20181222-125141.jpg
    548,7 KB · Weergaven: 26

Weeble

Volle Baard
Ben nu een paar keer naar Kei Scherp in Oss geweest.
De barbieren daar leveren op zich goed werk, daar valt weinig van te zeggen.
Maar is er geen klantfocus. De barbieren zijn vrij jonge gasten ( rond de 25) die steeds met elkaar aan het ouwehoeren zijn.
Op zich is slappe klets niet erg, maar ze zijn constant met elkaar in de weer en niet met de klant. Onderwerpen als waar ze gaan stappen, waar ze heen willen voor een weekendje weg en welke chicks er zijn gescoord komen dan voorbij en in de tussentijd wordt het werk stilgelegd om de playlist aan te passen.
Ik ga weer terug naar mijn oude barbier, met zijn rustieke eenmanszaak.
 

Laurent1965

Zware baard
Ga al enkele jaren naar VASCO, Roermond, morgen ( vrijdag ) weer, ondanks mijn geschoren kop zit ik er een klein uurtje, zeer kundig, ik kijk er naar uit!
Haalt er de puntjes vanaf en werkt de boel mooi weer bij.
 

Dutchbearded86

Stoppelbaard
Vroeger ging ik altijd naar meesterbarbier in Tilburg geweldige sfeer alleen de prijs was hoog. Een of andere manier ging ik met een rot gevoel weg als ik naar mijn baard keek. Wat bleek dus dat de barber flinke slok op had. Sindiend ben ik weer terug gegaan naar de lokale barbier in dongen. Barbershop Dongen niet duur en je gaat tevreden weg met juiste advies.
 

Tibork

Stoppelbaard
Ben recent bij Majeur Barbier in Alkmaar geweest. Er moest model in mijn baard en dat is daar keurig gedaan. Goed overleg ook over wat en hoe ik het wilde. Ik heb door krullen en slag geen makkelijke baard. Maar dat is allemaal prima opgelost. Hieronder een link. Zeker een aanrader en omdat hij nog niet zo lang in Alkmmaar zit heeft hij ook nog wat ruimte.

Oh ja. Resultaat. Zie mijn nieuwe profielfoto. Is overigens wel 2 weken gemaakt na bezoek. Iets minder stak al natuurlijk

https://www.google.com/search?q=barbier+majeur+alkmaar&oq=barbier+majeur+alkmaar&aqs=chrome..69i57j0.7263j0j7&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#lkt=LocalPoiReviews&trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:6563202344160715106,rc_q:MAJEUR%20barbier,ru_q:MAJEUR%20barbier
 

Texman

Koning Baard
Grappig, mijn broer woont op minder dan 5min loopafstand van deze barbier.
Ga zeker eens kijken als ik in Alkmaar ben.
 
Banner image
Top