Welke baardtrimmer?

Yannick

Baard
Waar ik nou benieuwd naar ben:
ik heb wel eens filmpjes gezien van mensen die zelf trimmen (die vent van beard brand volgensmij) met een schaar. daar schijn ook nog verschil in te zitten...
Dus mocht er ooit bij @barrymossel een baardschaar binnen komen wil ik die best testen hoor:rolleyes:

Ik heb al een trimmer, die doet wat ie moet doen en zit een schuif-mini-trimmertje bij voor de details (naar mijn idee is die ook scherper dan de grote) Merk: geen idee, volgensmij Braun. Gebruik hem normaal voor het bijtrimmen van nek en wangen.
Onlangs, pas nog, heel lang geleden, vorige week (Ja Urbanus heeft ook een baardje) heb ik mijn baard aangevallen met de tondeuse om er wat model in te krijgen... redelijk gelukt, niet helemaal symetrisch, maar dat ziet een ander echt niet!
De trimmer houd mn baard dus kort, maar heeft een schaar dan echt meerwaarde? kan me voorstellen als ie langer word, Maar doen mensen dit dan nog zelf of gaat iedereen naar een barbier?
 

Arjay

Baardaap
Oerbaard
Ja ik houd het al een tijdje zelf bij en dat alleen met schaartje. Veel oefenen en tutorials bekijken. Maar voor korte baard is een trimmer prima.
 

Yannick

Baard
Baardschaartjes van Wilkinson zijn goed en kosten rond en nabij de 15 euro. (Y)
Soo das een aardig verschil met die "achterlijke" prijs van beardbrand! Die zijn meer dan 40 euro dacht ik. Tja voor 15 euro is het t proberen wel waard. Als t niet voor je baard werkt krijg je er altijd wel een verpakking mee open.;)
 
P

PUNK-JAZZ

Guest
NAAAHHH...ik heb meselluf maar ff verwend...door een Wilkinson baardschaar te bestellen hahaha...
want snorretjuh gaat een btjuh over mijn zwoele lippen hangen...
effe bijwerken met Wilkinson :D:p:)>

wilkinson sword.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Danny

Baard
Ja...Hoe zit dat nou?

Wat te doen als de snorharen over je lippen beginnen te hangen?
Moet je dit echt afknippen of kom je met een wax ook een heel eind?

Als je de haren afknipt krijg je toch nooit een volle snor?

Welke techniek staat hiervoor?
 
P

PUNK-JAZZ

Guest
ZOOO...daar zit ik ook over te dubben hahaha...ik probeer zo min mogelijk te knippen...:p...w8 nog op mijn Wilkinson-sword beard-cutter....zou vandaag binnenkomen hahahaaha
 

Yannick

Baard
ik doe dat met d'n beard trimmer.
dan hou ik de rand van mn lip aan en haal hem er semi-horizontaal langs. (joost mag weten wat semi horizontaal is. maar jullie snappen m wel hoop ik)
 
Banner image
Top