Wachtwoord

Yainderidoo

Zware baard
Ergens in een reactie op een van mijn posts heeft hij iets verteld over het feit dat hij een lichte vorm van het syndroom van Gilles de la Tourette heeft.
Zelf heb ik de post niet terug kunnen vinden. Maar mocht dit zo zijn dan kan dit mogelijk een verklaring zijn voor zijn gedrag.
Precies......En het zou zo maar kunnen dat dat inderdaad zijn nogal impulsief gedrag verklaard.

@Texman volgens mij was dat hier: https://baardforum.nl/threads/godskolereallejezusvroeg.4048/page-2#post-104979
 

Yainderidoo

Zware baard
Mijn eigen ervaring leert mij dat ik wel degelijk via het toetsenbord impulsief kan zijn. Ik weet niet in hoeverre dat voor Tourette geld, maar als ik emotioneel ben over een onderwerp dan kan ik (bv.) een mail op hoge poten zetten en voor dat ik het weet heb ik het kolere ding verstuurd.:eek::rolleyes: Met soms vervelende gevolgen.
Deze autist heeft gesproken. ;):cool:

PS. EN o ja, ik moet eerlijk bekennen.....als iets dergelijks gebeurd is....is het vrij moeilijk om je trots in te slikken en te bekennen dat je het fout hebt aangepakt. Dit heeft te maken met oa. schaamte, andere ervaringen in het verleden, weer niet gelukt......enz...
Het siert een ieder die ondanks het gebeurde DAN zijn excuses kan aanbieden.
 

Laurent1965

Zware baard
Deze hele discussie zegt wel intussen enorm veel over het baardforum.
Dit is nu juist waarom ik zoveel op het baardforum zit en totaal geen interesse heb in (andere) social media..
De manier waarop we met elkaar omgaan hier terwijl je elkaar totaal niet kent is...., SUPER, vooral zo houden in deze tijd! (Y):);)
 
Banner image
Top