Freerider: unleash the beard

Freerider

Baard
Ai, echt waar Gerard? Die mooie baard die je had moet toch meer aanspreken dan een kaal gezicht?


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 

Freerider

Baard
Nog steeds zien jullie mij weinig, maar ik lees wel geregeld mee voor mijn daily dose of holy beardiness.

Theo triggerde mij dat ook ik het punt naderde waarop ik een jaar lang mij niet geschoren heb. Voor mij niet veel downs, en mijn vrouw hoor ik eigenlijk ook nooit meer klagen (het heeft ook geen zin om hierover te klagen, want dat verandert toch niets). Grappig is wel dat na mij twee collega’s ook hun baard hebben laten staan. De ene een prima stevige, de ander een korte.

Enfin, een jaar verder en mijn baard is inmiddels al weer langer dan op de laatste foto. Deze wordt ook niet meer door de barbier bijgewerkt, dat doe ik sinds de laatste foto van mei zelf. Het ging van de zomer een keertje een beetje fout door een verkeerde instelling van de lengte, maar ook dit groeit weer. Een tijdje terug had ik iets meer een ducktail, nu wordt de baard toch weer voller. Een volgende keer misschien weer iets anders?
Baard kan trouwens wel weer een beetje onderhoud gebruiken, maar ik weet nog niet wat ik nu met de snor wil ;)
a4f54493929cbcbbce615b24853df73d.jpg



Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 

Freerider

Baard
Thanks mannen!
En ik maak nu vaak gebruik van de tip van texman, föhnen met een rolborstel. Haalt de krul er gedeeltelijk uit, maar maakt de baard ook gelijk veel voller.
Beard on!


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 

Renem

Volle Baard
Yep, ik voel me ook een idioot als ik mijn baard sta te föhnen, maar moet je gelijk geven: het ziet er met föhnen gewoon beter uit.

Prima combi zo, mooi dat je de poot strak hebt gehouden. :)>

Vriendelijke groet, René
 

Freerider

Baard
Inmiddels heb ik al drie jaar mijn kin niet meer gezien, en hier is het de afgelopen twee jaar ook aardig stil gebleven.
Ik lees nog steeds geregeld mee, maar heb zelf eigenlijk weinig te melden.
Vanwege de c-maatregelen zit ik al weer een hele tijd zonder werk, dus ook minder noodzaak om mijn baard netjes te houden (lees: zakelijk). Toch merk ik weinig weerstand of scepsis over mijn baard in de zakelijke wereld, zolang het maar verzorgd oogt.
De laatste tijd de baard weer wat langer aan het laten groeien, na het een tijdje wat korter te hebben gedragen. Nu echter op een punt aanbeland waar ik mij aan het oriënteren ben op mijn volgende doel. Langer? Ander model?
Hebben jullie nog tips en opmerkingen? Ja, mijn bakkebaarden behoeven aandacht, maar heb er verder vanochtend niet al te veel aan gedaan.
a78f1c4039ff1d841fbfcd8ac4572208.jpg
947b1b6b5fa22a51e67bbf542677e60d.jpg
9b9ceed27aae7605f27a078301256e77.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Banner image
Top