Ik denk dat een baardje er voor mij niet in zit..

Pkc

Stoppelbaard
Ik zalmaar meteen met de deur in huis vallen, het is heel misschien een beetje wel of nooit een baardje.... ( ik heb mij zo juist even voorgesteld in het andere topic ;) )

15 jaar geleden geprobeerd een baard te laten staan maar deze genen mis ik waarschijnlijk, stoppeltjes hier en daar zaten er wel,,, nu 15 jaar ouder (34) is de baardgroei iets bij getrokken maar het is eigenlijk nog niks,,, en dan ook nog eens blond..

Ik ben nu 3,5 week bezig en zie dat veel haartjes heel snel groeien,, maar tussen de haartjes in zit veel ruimte en het ziet er naar uit dat er daar op die plaatsen ook niets gaat komen, zelfde op mijn wangen,
Onder mijn kaaklijn gaat het wel enigsinds,
Bakkenbaarden zeer minimaal.
Ik zou geen producten willen wat ik de rest van mijn leven zou moeten slikken en waarschijnlijk ook nog slecht voor je is,, dan is het gewoon een nee..

Ik ga proberen foto’s te sturen van hoe het er nu uitziet,, het is echt nog helemaal niets en ik vraag mij af of het nog wel zin heeft omdat ik heb gelezen dat ke na drie weken ongeveel zult Zien hoe jouw baard er uit komt te zien,,,

Hier zijn enkele foto’s na ongeveer een hele kleine maand zonder scheren.
Ik hoor graag of het zin heeft om door te gaan. Ik maak ook een close up van hie ver de haartjes / stoppelen uit elkaar staan

Trouwens op de foto’s ziet het er iets beter uit dan in het echt valt het nouwelijks op :)
Mvgr Paul

E4E08100-CCBE-420C-8C9F-E1319EE1711B.jpeg D8A1309C-5F11-42CE-93F6-1DF9D7ABC640.jpeg D8A1309C-5F11-42CE-93F6-1DF9D7ABC640.jpeg B73DBDC8-2774-48B5-B747-324120E90A4E.jpeg 5FA3AD5B-CEE4-48F5-89D4-0E2AC7FD0366.jpeg 7087AE28-2468-4DA8-A295-EA879BBD11C3.jpeg
 
Laatst bewerkt:
  • Like
Reactions: RCM

Renem

Volle Baard
Vier weken is nog erg kort om hier een goed advies over te kunnen geven Paul.

Gewoon nog twee maanden er aan vast plakken en dan pas de balans opmaken.

Chinezen staan ook niet bekend om hun weelderige baardgroei, toch zie ik regelmatig kungfu masters met indrukwekkend lange sikken. Geduld is het sleutelwoord denk ik. ;)

Vriendelijke groet, René
 
  • Like
Reactions: RCM

RCM

Baardaap
Zoals mijn bovenbuurman René al schrijft, valt er voor nu nog niet veel over te zeggen. Laat duidelijk zijn dat je inderdaad niet vooraan in de rij hebt gestaan bij het uitdelen van de 'juiste' genen, echter is het wel de moeite waard om minimaal eens 3 á 4 maanden af te wachten en je baardgroei zijn gang te laten gaan. Hier zijn meerdere leden met een vergelijkbare baardgroei, en die nu ná maanden toch een leuke baard hebben. Dus zeker niet opgeven! Ga ervoor en heel veel succes gewenst. (Y)
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Ook ik ben het met mijn voorgangers eens en zoals @RCM opmerkt zijn er zeker enkele Baardforummers met vergelijkbare baardgroei. Lees de posts van deze mannen eens door.
 
  • Like
Reactions: RCM

Pkc

Stoppelbaard
Dag heren,

Bedankt voor de reacties, ik ga mij er eens in verdiepen hier op het forum, ik blijf er de komende maanden van af,, ook niet bij trimmen neem ik aan? Mijn sik bijvoorbeeld die groeit een stuk sneller dan de rest, gewoon helemaal vanaf blijven?

Gr Paul
 

Hartenheer

Zware baard
Gewoon even laten wild groeien.
Een korte tijd zal het een wilde bos gezicht worden, dus ook niet korter maken.
Zoals de voorgangers al schrijven, voorlopig afblijven.
 

Texman

Koning Baard
Ha Paul,
Ik sluit mij volledig aan wat hierboven al geschreven is.
Dus gewoon een tijdje afblijven. Ik zag op je foto's dat de voorkant wel lekker groeit. Mocht de zijkant toch niet vol groeien dan kan je altijd nog een goatee overwegen.
Staat ook cool.:cool:
Succes Texman:)>
 
Banner image
Top