D W F H

Renem

Volle Baard
Vandaag 10 weken onderweg met mijn baardreis.

8-10w.jpg


Vriendelijke groet, René
 

Texman

Koning Baard
Ha René,
Ziet er mooi uit met dat beetje grijs en apart ook.(Y)
Prachtig resultaat voor 10 weken.;)
Texman:)>
 

Renem

Volle Baard
Zo, gisteren 11 weken: snorhaar in mijn mond, baardhaar in mijn oor, soort van hamsterwang aan een kant omdat de baard daar naar buiten groeit ipv netjes zoals aan de andere kant naar binnen. 24 uursregel zeker al een paar dagen toegepast.
Ik dacht: wat @Cowboy kan, kan ik ook: het groeit toch hard zat. Beetje eraf en vervolgens meer erbij. :)>

Bij barbershop Armang naar binnen gelopen. Even wachten, toen op de stoel bij zijn assistent. Oh, alleen baard, dan nog graag even wachten. OK en terug naar de bank.

Even later dus bij Armang zelf in de stoel: wat de bedoeling was. Ehm, ik wil mijn baard laten groeien, maar hij werkt al een paar dagen niet mee.
Gulle lach, niet korter dus? Nee, niet echt. Misschien aan de zijkant wat bijwerken en graag langs de oren faden.

Wang contouren? Hals bijwerken - ik denk wel dat dat kan, u kunt dat altijd later nog bij laten groeien en ziet er voor nu denk ik netter uit. Snor beetje bijwerken, niet teveel? Gewoon beetje mooi maken? :cool:

Lang verhaal kort: baard netjes bijgewerkt op mijn hamsterwangen, marginaal korter op de kin, lippen weer zichtbaar en een strakke lijn onder de hals (niet in de vouw, maar netjes ter hoogte van de adamsappel.
Morgen weer shooten in de studio, zal kijken of ik dan ook even een foto van mezelf kan trekken. Me wel weer happy iig. (Y)
 

Renem

Volle Baard
Riemen vast: er is toch meer af dan ik aanvankelijk dacht: op de kaken stond het -veel- breder uit en de sik is flink uitgedund.
Dat voelt eigenlijk wel prettig moet ik bekennen, hetzelfde geldt voor de vrije mond. :rolleyes:

Denk dat er op sommige plekken wel 1-2cm af is, maar dat oogt natuurlijk anders omdat het haar niet in een rechte lijn loopt.

9-11bb.jpg


Ik zie nu weinig verschil meer met een week of twee terug, met de kanttekening dat het nu wat netter oogt.
Voorlopig kunnen we er weer even tegenaan dus. Volgende pica zal week 16 worden.

Vriendelijke groet, René
 

RCM

Baardaap
Het verschil is zeker goed te zien René, en ook zeker in je voordeel! Ik vind het een fantastische verzorgde baard en hij staat je geweldig! Succes met het vervolg. Groet Roy (Y)
 
Banner image
Top