ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Bloody Bishop is een Nederlandse producent van op kleinschalige basis met de hand vervaardigde baardverzorgingsproducten, waarvan ik enkele verschillende soorten baardolie en balsem/wax enige tijd gebruikt heb.

De namen van de diverse geuren klinken niet alleen mysterieus (The Holy Grail, Beelzeboss, Krampus, Jezebel, Ahimoth, Oracle), maar de geuren zelf zijn eveneens bijzonder en niet met andere merken vergelijkbaar.
De geuren blijven lang aanwezig na het aanbrengen en de parfumering heeft gedegen plaatsgevonden, waardoor de tonen niet van elkaar scheiden.
Het assortiment bevat zowel mannelijke, als meer frisse geuren, die ik niet kan beschrijven, omdat ze sterk afwijken van de gebruikelijke stoere bosluchten, zoete snoepjesaroma's, hartige kruidenmengsels of romige zeepluchten.
De ingrediënten zijn allen van natuurlijke oorsprong zonder toevoegingen van chemicaliën en kleurstoffen.

De producten van Bloody Bishop zijn prettig geprijsd en verkrijgbaar bij de eigen Etsy shop.

Als ik eerlijk ben, moet ik bekennen, dat de geuren van de producten mijzelf niet bekoren, alhoewel ik de samenstelling en het gebruik wel appricieer, zodat de Baardforummers zelf een keus moeten maken, dus bestel een eveneens prettig geprijsd proefpakket, dat toegestuurd wordt zonder bijkomende verzendkosten.
 
Banner image
Top