Eerste "baard"foto

DNA76

Baard
Na enkele weken zwoegen en vooral haar opeten heb ik gisteren besloten de snor toch een stuk in te korten. Bevalt me weer prima om te eten nu. Helaas heb ik hier wel enige spijt van omdat ik toch wel eens zo'n monsterexemplaar op mijn gezicht wou! Misschien in een later stadium nog eens een poging wagen. Resultaat zien jullie wel bij de volgende update. Niet echt de moeite omdat er niet veel verschil te merken is.

Ik voel nu eindelijk vrouwlief haar lippen terug als ik een zoen geef, en ik kan weer een tas soep eten zonder constant met het servet te wrijven! De baard gaat uiteraard gewoon zijn gang. Tot binnenkort en keep it hanging :)>
 

DNA76

Baard
Lange tijd geleden, dus bij deze de 9 maanden update.
De snor begint opnieuw vorm te krijgen. Door de zonnige dagen begint de baard steeds blonder te worden. Nog 3 maanden en de yeard is een feit. Ik ben zelf benieuwd wat het uiteindelijke resultaat zal worden.
image.jpg
Deze is net getrokken, niks gestyled of opgesmukt! Groeten baardbroeders.
 

Texman

Koning Baard
Lange tijd geleden, dus bij deze de 9 maanden update.
Deze is net getrokken, niks gestyled of opgesmukt! Groeten baardbroeders.
Ha @DNA76 ,
Prachtig resultaat voor 9 maanden.(Y)(Y)(Y)
Het is geen tevergeefse moeite geweest.
Ben benieuwd naar het eindresultaat.
Succes Texman:)>
 

DNA76

Baard
Thx mannen, ik begin ook uit te kijken naar die yeard. Mede omdat ik dan ook op reis ben. Eigenlijk wel een mooi verhaal. Baardreis is begonnen op reis en het eerste levensjaar vier ik ook weer op reis. Zonder dit forum had de baard er al verschillende keren af geweest dus bij deze wil ik iedereen dan ook bedanken voor de reacties en voor het delen van hun eigen ervaringen/trauma's :eek:. t' Is soms fijn te weten dat ik niet alleen ben met één of ander probleem of opstandig haar. Tot binnenkort.
 

DNA76

Baard
image.jpg
Beetje laat met de maandelijkse foto. 10 maanden ver. Barbierbezoek gehad en zijkanten ff laten opkuisen. Lengte begint te komen in de baard. Snor laten doorgroeien lukt me helaas niet. Ik kom volledig zot eens de haren over de lip zijn, eten is een ramp dus heb me erbij neergelegd dat een megasnor er voorlopig niet inzit bij mij. Wie weet komt dit nog? Groeten en tot de volgende!
 

RCM

Baardaap
Ziet er goed uit man. En wat betreft je snor, het moet natuurlijk leuk blijven dus je hebt een goede keuze gemaakt deze iets korter te houden. Ik doe dat ook, want vind die haren in mijn mond ook maar niks. Nog even en je behaald je Yeard. Je mag alvast supertrots zijn op dit resultaat. Ga zo door! :)>:)>:)>
 
Banner image
Top