Superfurry's Beard Polisher & Stache-Wax

zenn

Zware baard
Als 'k dit zo lees over Superfurry, wordt 'k alleen maar nieuwsgierig om zelf ook maar 's effe wat aan te schaffen. Klinkt namelijk veel belovend. :)>(Y)
 

Carlstein11

Volle Baard
LuckyBastard dank je voor de review.Ik vind Fresh Formula polisher ook helemaal geweldig.
En mijn bestelling zat ook een sample van Ray of Light en limoncello.Ik vond die laatste zo lekker ruiken dat ik Ivan van SuperFurry gevraagd heb of het mogelijk was om dit in polisher te krijgen.En ja hoor geen probleem word voor me gemaakt.
Ray of light heb ik nog niet geprobeerd.
maar ik weet zeker dat is de andere producten van Superfurry ook ga proberen.

Hadden we ook geen topic over verslaving?
 

istawa

Zware baard
Top spul heb de ray of light sample en fresh . Heerlijk te verwerken en de geur briljant. Ga dr zeker meer van gebruiken. Maar eerst nog wat andere producten opmaken. Anders komt er teveel open te staan. En das sund hey

it aint over until the fat lady sings
 

LuckyBasterd

Volle Baard
Wel even een vraag voor de mensen die de Rescue + gebruiken...

Dit is de omschrijving....

BEARD POLISHER RESCUE +

Rescue Beard Polisher for the stressed beard and skin ! Having irritated skin or very dry flaky skin underneath your beard ?
Is your beard thirsty and dry and dull ... almost dead ?
Superfurry RESCUE POLISHER can help you to restore your normal skin balance, boost your beard natural healthy look.
~RESCUE~ Polisher contains absolutely NO FRAGRANCE.
Only the best natural and organic ingredients known for their beneficial properties and qualities to sooth and nourish and even heal distressed and irritated skin and dull hair. RESCUE + Contains± Coconut oil, Sweet Almond Oil, Black Cumin Oil, Chamomile Oil, Grapeseed oil, Safflower Oil. Beeswax and Shea Butter have been added to make it a smooth balm.


Wat is jullie meerwaarde t.o.v. de geurende Mike's Pine, Fresh Formula, en die soorten..... Want vinden jullie hem echt "geurloos" ?
Daarnaast twijfel ik om t.z.t. de CAPTAIN BARBAROSSA te testen.. maar heeft hier iemand; met gingerbaard; van jullie ervaring mee ?
Zou dit dan wellicht met de rescue + variant willen proberen.....
 

TMG1961

Baardaap
De rescue + variant is meer voor als je een hele droge huid of baard hebt. Is meer voor moisturising dan voor de hold. Ik gebruik deze voor de nacht. Hij is niet echt geurloos, je ruikt de Black Cumin Oil, Chamomile Oil op de achtergrond. In de ochtend gebruik ik de sterling 925, Captain barbarossa is de sterling 925 variant voor de rode baarden.
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Welnee, die andere producten komen ook wel op.
Het is raadzaam om niet iedere dag hetzelfde product te gebruiken. Net als bij gewone voeding heeft ook de baard enige variatie nodig om gezond te blijven.
En iedere dag dezelfde geur is ook saai. Wissel de geur bij de kleding, die je draagt en je blijft interessant voor je omgeving.
 

LuckyBasterd

Volle Baard
@TMG1961, die Captain barbarossa trekt toch ook wel de aandacht.. dusssss denk bij een volgende aankoop wil ik wat olie.. de ray kies of de 2nd king variant...
En dan meteen de pine probeer als sample... en DAARNA.. dan komt de kapitein.. en kies ik er een geur bij :)
 
Banner image
Top