Eerste baard en kale plekken

W043W

Stoppelbaard
Hallo mensen op dit forum!

Mijn naam is Rik en dit is mijn eerste baard. Ik vind het dusver een erg leuke reis maar ook een moeilijke (zeker de jeukerige fase haha):).

Mijn baard lijkt rondom kin en snor erg hard te groeien! Ik heb alleen wat kale plekken op mijn wangen en vroeg mij af of dit zich na verloop van tijd nog gaat vullen? Wat is jullie mening? Ik ben nu een kleine 2.5/3 weken zonder scheren verder...

Btw foto's zijn wat klungelig. Front face camera is erg slecht...
 

Bijlagen

  • 20171214_203951.jpg
    20171214_203951.jpg
    1,3 MB · Weergaven: 191
  • 20171214_203939.jpg
    20171214_203939.jpg
    1,3 MB · Weergaven: 193
  • 20171214_203933.jpg
    20171214_203933.jpg
    1,2 MB · Weergaven: 170

TMG1961

Baardaap
Hoi Rik, Welkom op het forum. De kale plekken vullen nog op, maar heeft tijd nodig, Tegen de jeuk helpt baardolie.
Ziet er al goed uit na 2,5 week. Succes met je verdere baardreis. Heb je al een idee voor welk type baard je gaat?
 

W043W

Stoppelbaard
Bedankt voor de tip! Nee eerlijk gezegd nog niet over nagedacht... wil wel de zijkanten iets korten dan onder (heb een rond gezicht). Geen idee wat hier bij past
 

TMG1961

Baardaap
Even google erbij pakken en kijken wat je mooi vind. Voorlopig gewoon de baard laten groeien, verzorgen en vooral niet trimmen of scheren.
 

Lei

Baard
Voorlopig gewoon de natuur z'n werk laten doen zou ik zeggen. Intussen kun je wel alvast gaan nadenken over het type baard dat je wilt nastreven. Voor de meeste baardtypes geldt dat je eerst de natuurlijke baardgroei een kans moet geven voordat je er een model in kunt knippen of trimmen. Succes ermee, het wordt vast een goeie :)>
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Welkom op het forum!
Lees de diverse baardbelevenissen van de diverse Baardforum-leden en je zult erachter komen, dat je je baard de kans moet geven te groeien en dat de wangen zullen vullen.
 

Kale666man

Baardaap
Google,TMG1961 toch.
Hij kan juist hier zijn ideeen opdoen op ons forum.:)
Nee hoor je kan overal ideeen opdoen,maar voor advies moet je hier bij de baardbroeders zijn.
Voor de rest gaat het goed en valt er genoeg te lezen.
Komt allemaal vanzelf voor mekaar maar wees er zuinig op(Y)
 

Texman

Koning Baard
Ha Rik, Ook van mij hartelijk welkom op het baardforum leuk dat je mee gaat doen.:)
Ik sluit mij aan bij wat de andere baardmannen al gezegd hebben(Y). Bij veel jonge mannen zie je dat de kin en de snor erg hard groeien.
Maak je geen zorgen want dat is normaal en de kale plekken op je wangen gaan ook vol groeien het heeft gewoon wat meer tijd nodig.
Daarom zegt iedereen hier laat het 3 maanden groeien want dan kan je zien hoe je baard zich ontwikkeld. Ondertussen kan je nadenken over wat voor baard je graag wil hebben.
Je schreef dat je een rond gezicht hebt dan is een baard met een langere voorkant en een kortere zijkanten inderdaad een goede keuze.(Y)
Het resultaat van 2,5 week niet scheren is al heel goed dus ga zo door.;)
En mocht je vragen hebben stel ze dan gerust hier.
Veel succes,
Texman:)>
 

TMG1961

Baardaap
Richard ik bedoelde google op afbeeldingen van baardstijlen die passen bij zijn gezichtsvorm, de rest kan hij hier bij ons vinden.
 

RCM

Baardaap
Van harte welkom hier Rik. De belangrijkste info is al medegedeeld en ik wens je veel succes met deze indrukwekkende reis. :)>(Y)
 

JeroenP

Volle Baard
met je baard gaat het helemaal goedkomen. Ik heb vergelijkbare baardgroei op mijn wangen en alles is tegenwoordig mooi opgevuld vind ik zelf. Beste advies...drie maanden lekker laten groeien en dan eens kijken wat voor moois je hebt!!
 
Banner image
Top