Baardman in wording

Gooz

Stoppelbaard
Goedemiddag baarden van alle soorten en maten,

Na een drukke periode van niet scheren vervolgens de stoute schoenen aangetrokken en besloten het scheren maar helemaal op te geven. Maar bij een baard laten groeien komt toch blijkbaar wat meer kijken dan alleen stoppen met scheren. Dit forum heeft me goed geholpen over wat mij zoal te wachten staat op mijn baardreis, waarvoor dank.

In de tussentijd is dit ongeveer 5 weken geleden en het resultaat is hieronder te zien. Mijn snor en kin gaan harder dan de rest en op mijn wangen is het nog niet heel erg dicht. Het enige wat ik bijwerk zijn wat haren die buiten de haarlijn vallen om er niet uit te zien alsof ik er helemaal niks aan doe. Verder doe ik enkel een beetje olie in mijn sprietjes en ga ik wat baardzeep bestellen om ze af en toe weer netjes schoon te maken.

Ben benieuwd wat het gaat worden .

20171017_122454.jpg 20171017_122458.jpg 20171017_122503.jpg
 

Gooz

Stoppelbaard
Bedankt voor het warme welkom.

Ik heb nog niet echt een baarddoel gekozen, maar voorlopig heb ik nog wel een poosje om hier eens rustig over na te denken. Persoonlijk vind ik het wel deftig om de snor zichtbaar te houden zoals de plaatjes hieronder. Is zoiets volgens jullie een beetje haalbaar voor mij?

VB1.jpg VB2.jpg

Uiteraard zal ik elke 3 weken hier even een korte update geven over de vorderingen ter behoeve van mijn motivatie en jullie amusement. ;)

Behalve baardolie en zeep, hebben jullie nog advies wat ik eventueel kan doen om mijn ploeterende baardje (als ik daar al van mag spreken) een beetje te helpen?

@DNA76, dat is inderdaad een bijkomend voordeel, minder last van kou en gure wind. :)>
 
Goede kam ik heb er een van buffelhoorn.
Bestel mijn spullen bij
mijnbaard.nl super veel keus en snelle levering.
Veel spiegels in huis om je baard te bewonderen...;)
 

Gooz

Stoppelbaard
Goedemiddag allen,

Het is 3 weken geleden en we zijn in week 8 van mijn baardreis, tijd voor een update.
Volgens mij gaat het best aardig, wangen beginnen al een beetje voller te worden en snor en kin beginnen al een beetje op een echt baardje te lijken (Ben er ondertussen ook achter waarom soep eten zo’n uitdaging is). Tot nu toe heb ik er eigenlijk helemaal niets aan gedaan en dat is dan ook vooral in mijn hals goed te zien.

Volgende week moet ik een openbare verschijning maken waarbij ik geacht wordt er netje uit te zien dus heb ik zaterdag een afspraak bij de barbier gemaakt. Ik hoop daar eigenlijk alleen mijn halslijn op te knappen en verder zo min mogelijk te laten doen.
Mijn eerste barbier bezoek is volgens de adviezen en verhalen op het forum aan de vroege kant, maar helaas kan ik er niet onderuit. Desondanks ben ik wel benieuwd naar deze nieuwe ervaring.

Onderweg naar week 11.

20171107_122750.jpg 20171107_122757.jpg 20171107_122801.jpg 20171107_122805.jpg
 

Knulletje

Zware baard
Leuk, succes! Zou er inderdaad geen lengte vanaf halen. Lijntjes zetten is safe denk ik;)
Goed bezig(Y)
 

RCM

Baardaap
Ziet er prima uit. Wellicht inderdaad ff de lijntjes bijwerken en klaar is Gooz. Succes!! :)>(Y)
 
Banner image
Top