Hallo allen, Michaël Meldt zich

Borgorod

Stoppelbaard
Ik ben Michaël 24 jaar en in mijn zoektocht naar tips heb ik dit forum gevonden.

Na een dikke week hier rondgehangen te hebben, heb ik besloten om me toch maar bekend te maken ook al stelt mijn baard niet echt veel voor. Mijn haar groeit enorm traag en dat geldt ook voor baardhaar, mijn wangen zijn verre van vol maar het is in ieder geval al voller dan in het begin. Iets gebeurd er dus wel.
De haren onder de kin en verder groeien wel best dicht (voor mij toch) en zijn nu een 5 cm na 2 jaar en 4 maanden.
Dus eigenlijk ben ik een beetje opzoek naar tips en ideeën voor alle aspecten van een baard, teveel knippen doe ik liefst niet gezien het zo extreem traag groeit.
Mogelijk gaat hij er beter af of toch zeker de wangen alhoewel ik daar hard over twijfel gezien het zo traag groeit.
Ook ben ik deze week begonnen met baardolie en balsem ik was me er niet van bewust dat zoiets bestond en mogelijk lost dat een beetje van mijn “probleem” op.
Ik heb een maat die een geweldig lange baard heeft die hij vlecht en dat leek mij een geweldig iets alhoewel ik vrees dat zoiets niet genetisch haalbaar gaat zijn voor mij.

In ieder geval dit is een top forum en fijn om op rond te kijken!
Bij deze enkele foto's. (Ik heb geen smartphone dus sorry voor de kwaliteit het was nogal moeilijk om ze te trekken en het zijn niet de meest flatterende maar mijn punt komt wel over denk ik.)

Hoopvolle groeten




 

Cowboy

Baardaap
Oerbaard
Welkom Michaël ;)

De lengte of volheid van de baard speelt hier absoluut geen rol maar dat wist je aangezien je al even had rondgekeken :)>

Succes met je baardreis (Y)
 
Dat maakt niet uit kerel. Welkom om de site en vette tattoos kerel. Wil persoonlijl bijde arme vol heb nu al 10 jaar een ding op me rechter arm maar wil wel uitbreiden enzo. Su6 en veel plezier op deze geweldige site. Grt Danny
 
Banner image
Top