Gespecialiseerde baarden kappers, barbieren, etc.

Jerry1980

Baard
als je nog een top barbier zoekt in de omgeving utrecht.

http://www.monsieurmoustache.nl/

Pascal heeft gewerkt bij schorem en NY barbershop ans Barber in amsterdam. is nu een jaartje voor zich zelf begonnen.

ben er nu 2x geweest. super gezellig en mijn baard is veel strakker dan waar ik eerst heen ging.

zeker een aanrader als je een keer in Utrecht bent.
 

daniel77

Baard
als je nog een top barbier zoekt in de omgeving utrecht.

http://www.monsieurmoustache.nl/

Pascal heeft gewerkt bij schorem en NY barbershop ans Barber in amsterdam. is nu een jaartje voor zich zelf begonnen.

ben er nu 2x geweest. super gezellig en mijn baard is veel strakker dan waar ik eerst heen ging.

zeker een aanrader als je een keer in Utrecht bent.

Kijk daar was al naar op zoek naar iemand die daar was geweest. Niet dat ik er al naar toe moet maar handig om te weten dat er een barbier in utreg zit die weet wat ie doet
 

Pascal81

Stoppelbaard
Hey Baardmannen!

Even een tijdje offline geweest helaas. Maar we zijn dr weer!
Kreeg van Mn baardmaat hier in het dorp de tip om naar Genemuiden te gaan. Aardige eigenaar en knipt & scheert als een baas! En de kosten.... een lachertje gewoon, altijd mooi meegenomen
http://www.barberiano.nl/

In elk geval voor de mannen in de regio Zwolle eens te proberen misschien.
 

Werner

Baard
Bedankt voor de tip. Mond op mond reclame is in deze toch wel erg belangrijk, ik wil mijn met moeite gekweekte en verzorgde baardje een goede treat geven..
 

HaydenNL

Baard
Toch even een mindere ervaring delen hier. Laatst voor het eerst bij Daltons in Veldhoven geweest omdat ik snel geholpen moest worden en ze daar tijd hadden om mij direct te helpen. Personeel en uitstraling zoals je mag verwachten; lekker alternatief, tattoos en veel geouwehoer. Echter, ook erg jong en zelf baardloos... Nou kan je natuurlijk zeggen 'dat had je eerste aanwijzing al moeten zijn', maar net zoals dat ik zelf niet op eerste indruk beoordeeld wil worden heb ik ook deze jongeman (21) de kans gegeven.

Hij nam goed de tijd en dat bedoel ik zeer positief, hij raffelde het niet af en corrigeerde regelmatig hoe het eruit zag als ik mijn hoofd 'neutraal' hield. In eerste instantie zag het er na de knipbeurt ook netjes uit, maar de volgende dag begonnen me al wat dingen op te vallen. Op verschillende plekken waren de haren niet even lang waardoor er op de wangen en bakkebaarden haren uitpieken. Het donsje onder mijn onderlip heeft hij totaal niet bijgewerkt en heeft verschillende lengtes en het ergste van alles, mijn snor is links in een andere stijl gedaan als rechts. Waar links mijn snor eerst recht en toen haaks is afgezet heeft hij rechts een 'golf' erin laten zitten. Last but not least, maar dat is echt mierenneuken maar aangezien ik toch bezig ben... hij heeft mijn wangen afgezet in een L-vorm ipv van een rechte streep zoals het model heeft. Ik heb hem vooraf de foto laten zien waar ik naartoe wilde en de foto van mijn eerdere bezoek aan de barbier als referentie, toch is dat niet helemaal goed vertaald.

Was alles dan slecht? Nee absoluut niet, de wangen zijn mooi vol gebleven en punt op de kin is netjes opgeleverd. Wellicht dat deze jongeman nog net iets te weinig ervaring heeft met langere baarden. De knipervaring was heel erg goed, het resultaat had wat mij betreft beter gemogen. Als deze barbier nog even oefent komt ie er denk ik wel, want datgene wat ie doet, doet ie secuur en kundig. Helaas betekend dat wel dat andere hem zijn baard nog moeten toevertrouwen ;-) Voor mij is het in ieder geval wel een les geweest, ik laat me niet meer knippen door een barbier met minder haar op zn gezicht als ikzelf.
 
Banner image
Top