Freddeh stelt zich voor

Freddeh

Baard
Hi allemaal, gisteravond mijn eerste topic al gepost over hoe mijn baard erbij hangt, en vandaag een kleine update na het trimmen. Toch heb ik me nog niet voorgesteld, dus doe ik dat nu maar (Y)

Ik ben Freddy, 34 jaar en wonend in het zuidoostelijke puntje van Friesland. Ik ben getrouwd, vader van een dochter (8), een zoon (1) en een 3e onderweg. Voor mijn werk ben ik senior servicedesk medewerker. Dit houdt in dat ik in de aansturende laag zit tussen de servicedesk en de teamleider. Op kantoor moesten ze eerst erg wennen aan mijn baard, maar inmiddels krijg ik alleen positieve reacties. Ook thuis moest eerst wat gewend worden, maar dat ging vlotter. Mijn zoon kent me niet zonder baard, mijn dochter nog wel. Van mijn vrouw mag hij er niet meer af, toen bleek dat ik er met baard beter uit zag dan zonder ;)

Nog wat steekwoorden die mijn leven samenvatten: Opbouwend fulltime fietsforens. Friese stabij. Koffie. Landleven. Series en films kijken. Muziek luisteren. Internetten. Autoloos.

WIN_20170121_13_17_35_Pro.jpg
 

JeroenP

Volle Baard
welkom vanuit midden-friesland;)

bekijk eens een foto van toen je nog baardloos was. Hahahah ik vind ze van mezelf tegenwoordig vreselijk. Ach ja...

succes met je baardreis:)>
 

Freddeh

Baard
Bedankt heren :)

Ik begrijp wat je bedoelt JeroenP. Mijn vrouw was bezig met een filmpje van de geboorte van onze zoon. Wat een kalender knikker heb ik daar zeg. Vreselijk! :D
 

Freddeh

Baard
Bedankt voor het warme welkom! Altijd fijn om baardmedestanders te hebben. Op het werk, familie en vriendenkring vind ik ze nauwelijk :)
 
Banner image
Top