Baardzeep

JeroenP

Volle Baard
Mooi blokje.. Bedoeld voor de haren neem ik aan?
Dat was wel de bedoeling. Ik heb even een mespuntje weggehaald om te kijken wat voor kleur eronder zit en dat was mooi groen. Ik vroeg om Aleppo zeep en de verkoper wist meteen wat ik bedoelde. Of het daar echt vandaan komt....wie zal het zeggen. Ik ga de volgende keer de oudere meneer eens vragen naar de herkomst van deze zeep. Ze hadden nog meer van dit soort zepen dus we gaan eens wat proberen...
[DOUBLEPOST=1477596284][/DOUBLEPOST]En voor €1,25.....wie doet je wat....
 

ProfessorMelchior

Administrator
Staff
Oerbaard
Dit is echte Aleppo-zeep van de traditionele en gerenommeerde producent Nabil. Het stuk olijfolie-zeep op de foto bevat zo'n 16% laurierbesolie. Olijfoliezeep is groen van kleur en hoe geler de kleur hoe meer laurierbesolie is toegevoegd.
 

Weeble

Volle Baard
Even offtopic: Hoe was je je baard met een zeepblok?
Wrijf je de zeepblok in je handen en was je daarna je baard met je handen?
Kun je de zeepblok ook aan een washandje wrijven?
 

JeroenP

Volle Baard
Ik zal mijn bevindingen een dezer dagen melden Arjay.. Er zijn voor en tegenstanders heb ik bij de vorige post gelezen. Dus ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken.....
 

JeroenP

Volle Baard
vandaag mijn pakket binnen gekregen van Mijnbaard.nl (Mad Viking the hollow beardoil en GBS Bay Rum beard balm)dus reden om mijn baard even een wasbeurt te geven met mijn nieuwe zeep.

En ik moet zeggen de zeep bevalt me. Lekker ingezeept en de huid lekker gemasseerd. Uitspoelen en droogdeppen. Beetje olie erin en klaar.

Morgen zal ik de Bay Rum beardbalm gebruiken. Wat een geur. Heerlijk...
 
Banner image
Top